Обговорено аспекти подальшої роботи мобільної амбулаторії для здійснення профілактичних медичних обстежень жителів громади

Дата: 02.02.2023 16:27
Кількість переглядів: 196

На базі КНП «Сокирянська лікарня» відбулась робоча зустріч з представником Міжнародної організації «Лікарі світу - Греція» стосовно подальшої роботи  мобільної амбулаторії для здійснення профілактичних медичних обстежень жителів громади

                      

Секретар міської ради Любов Степаненко та директор КНП «Сокирянська лікарня» Олександр Андрійчук зустрілись з представником Міжнародної організації «Лікарі світу - Греція» Stratos Chiotis та регіональним куратором проекту Олексієм Грушком.

Йшлося, зокрема, про подальшу співпрацю в напрямку використання можливостей мобільної амбулаторії, яку надала Міжнародна організація «Лікарі світу - Греція», для роботи у віддалених населених пунктах громади.

Учасниками зустрічі обговорено пріоритетні напрямки надання медичної допомоги населенню в сільських населених пунктах громади з урахуванням індивідуальних потреб пацієнтів. Особливу вагу звернуто на питання матеріально-технічного доукомплектування амбулаторії з тим, аби фахівці могли надавати громадянам ширший спектр медичних послуг.

Протягом грудня – січня мобільний юніт працював у сільських населених пунктах громади. За вказаний період медиками КНП «Сокирянська лікарня», які працювали на базі амбулаторії, було здійснено попередній профілактичний огляд 650 жителів громади, в тому числі дітей та людей похилого віку, а також осіб з категорії внутрішньо переміщених осіб.

 В ході зустрічі секретар міської ради Любов Степаненко вручила  представнику Міжнародної організації «Лікарі світу - Греція» Stratos Chiotis Подяку Сокирянської міської ради за активну підтримку та допомогу закладам охорони здоров'я та населенню Сокирянщини.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь