Сокирянський міський голова Василь Козак та голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк: За місцевим самоврядуванням – майбутнє України, майбутнє Сокирянської громади

Дата: 07.12.2020 10:10
Кількість переглядів: 690

Фото без описуЩиро вітаємо всіх з професійним святом - Днем місцевого самоврядування. Це – свято нашого способу суспільного життя, в основі якого є самоврядна громада. Це глибоко слов’янська традиція, що бере свій початок з часів Київської Русі. Це – традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника і виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною.

За місцевим самоврядуванням – майбутнє України, майбутнє Сокирянської громади. Реформа, що завершилася в країні - реформа місцевого самоврядування – це і є той важливий фундамент, який дасть можливість розбудовувати та рухатися вперед.

Величезна роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, членам виконавчого комітету, службовцям органу місцевого самоврядування. Саме ви представляєте інтереси громади та забезпечуєте право кожного бути почутим.

Слова вдячності надсилаємо ветеранам місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі на його становлення та розвиток.

Переконані, всі ми робимо спільну справу - розбудовуємо нашу громаду, робимо життя її жителів кращим, працюємо задля їхнього добробуту.

Бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю Сокирянщини міцного здоров`я, достатку, добробуту, злагоди і миру.

Нехай усі негаразди обходять стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додають усім нам сили та наснаги.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь