Дива біля головної ялинки Сокирянщини

Дата: 18.12.2020 21:32
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Сьогодні, напередодні одного з найочікуваніших у році свят – дня Святого Миколая Чудотворця, веселий смій, захоплені погляди та щирі, непідробні дитячі емоції наповнили центральну площу міста Сокиряни.  Адже тут засяяла новорічними вогнями красуня ялинка, тішили своїм різнобарв’ям казкові інсталяції, музичні виступи юних талантів. Урочисте відкриття головної ялинки Сокирянщини, яке поклало початок низці новорічно-різдвяних заходів, стало справжнім дивом, маленьким, але таким приємним і яскравим.

Привітали жителів Сокирянської громади з прийдешнім днем Святого Миколая та наступаючими новорічно-різдвяними святами, секретар Сокирянської міської ради Любов Степаненко та голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк.

Від імені Сокирянської міської ради та міського голови Василя Козака, Любов Степаненко побажала кожній родині добра і щастя, у кожній домівці  -дзвінкого дитячого сміху, затишку і добробуту.

«Нехай Святий Миколай оберігає наші домівки і наші родини від лиха та осяває нам життя добром і вірою в те, що все-таки чудеса творяться завдяки Божим помислам та людським серцям» - зазначила голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк.

Цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Справжній Святий Миколай, казкові олені і сани, новорічні куранти та небесні янголи – надовго залишаться в пам’яті та серцях всіх, хто завітав сьогодні на центральну площу міста.

Наздвичайно приємно порадували присутніх виступи Анастасії Корчинської та гурту «Кавер бенд» студії естрадного співу «СЕМ ПЛЕЙ», а також майстерна виставка робіт вихованців районної художньої школи на новорічно-різдвяну тематику.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь