Відбулось засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради

Дата: 18.12.2020 18:20
Кількість переглядів: 1847

Фото без опису

Днями, під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко та керуючої справи виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, керівників структурних підрозділів міської ради, відбулось установче засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради VIII скликання.

На порядку денному членами виконкому розглянуто  питання внесення змін до бюджету Сокирянської міської ради на 2020 рік. Прийнято рішення створити адміністративну комісію при виконавчому комітеті міської ради, основним завданням якої буде розгляд і вирішення справ про адміністративні правопорушення. Також, утворено раду опіки та піклування. Окрім того, розглянуто низку важливих питань соціального захисту жителів населених пунктів Сокирянської територіальної громади.

Як зауважує перший заступник міського голови Іван Гангал, незважаючи на законодавчі зміни, укрупнення громади та перенесення всіх виконавчих функцій до міської ради, незручностей для людей бути не повинно. «В населених пунктах залишились старости, а також фахівці з питань соціального захисту, земельних та інших питань» - пояснює Іван Володимирович. «Для того, аби подати документи на розгляд виконавчого комітету громадянам не потрібно їхати в Сокиряни. Людина, як і раніше, може прийти в сільську раду і там подати всі необхідні матеріали, а фахівці нададуть їх на розгляд виконкому» - додає він.

Згідно регламенту, засідання виконкому буде відбуватись один раз на місяць. Однак, за наявності нагальних до вирішення питань, засідання будуть проводитись за потреби. До складу виконавчого комітету Сокирянської міської ради входять: Сокирянський міський голова – Василь Козак, перший заступник міського голови - Іван Гангал, секретар міської ради – Любов Степаненко, керуюча справами виконавчого комітету – Ауріка Мойсеєнко, а також виконуючі обов’язків старост населених пунктів громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь