Святий Миколай завітав до діток Сокирянщини

Дата: 19.12.2020 16:58
Кількість переглядів: 642

День Святого Миколая – свято, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. Особливо на цей день очікують діти, вони з нетерпінням сподіваються на дива, подарунки і сюрпризи. В цей день дорослі мають можливість допомогти доброму Миколаю і подарувати дітям мрію.

На Сокирянщині вже стало доброю традицією щороку, в рамках відзначення дня Святого Миколая, проводити благодійну акцію для дітей із сімей, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах. І завжди до доброї справи долучається чимало підприємців, установ та організацій, а також громадян.

Нинішнього року, ініційований службою у справах дітей районної державної адміністрації та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та підтриманий Сокирянським міським головою Василем Козаком і головою районної державної адміністрації Іриною Антонюк благодійний марафон був особливо яскравий та масовий. Як зазначають організатори акції, бажаючих подарувати дітям казку і передноворічне чудо було дуже багато. Приватні підприємці Сокирянщини та міста Новодністровськ, працівники установ та організацій, сільськогосподарські підприємства та окремі громадяни охоче долучились до благородної справи, надавали солодощі, фрукти, продукти харчування, засоби особистої гігієни, дитячі розмальовки та набори для творчості, предмети побуту.

Яскраво оформлені організаторами різноманітні подарунки попрямували до діток, які з трепетом очікували приходу доброго Святого. Завдяки небайдужим благодійникам, 93 дитини, які особливо потребують уваги та підтримки, отримали казкові подарунки з рук самого Миколая Чудотворця.

Щирий дитячий сміх та сповнені радості очі -  висока винагорода кожному доброму серцю, яке в передноворічні свята подарувало частинку свого тепла, доброти і надії.

Щира подяка всім, хто долучився до благодійної акції і зробив для діток чудо! Особлива подяка організаторам акції за небайдужість до дитячої долі, адже чужих дітей не буває. Нехай ваше добро повертається вам сторицею!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь