Вітання Сокирянського міського голови Василя Козака та голови районної державної адміністрації Ірини Антонюк з днем енергетика!

Дата: 22.12.2020 10:46
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі!

Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, вона щодня задовольняє потреби в електроенергії мільйонів наших співвітчизників, від неї залежить світло і тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Від злагодженої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя держави в цілому, та Сокирянщини – зокрема.

Сокирянщина енергетичний край. На його теренах працюють важливі і потужні гідроелектростанції Дністровського каскаду. Жодна з країн Європи немає нічого подібного, гідроагрегат Дністровської ГАЕС - це наша гордість, гордість Буковини та України. І разом з тим велика відповідальність. Тому в цьому аспекті ми сьогодні є прикладом для багатьох держав світу, які уважно слідкують за наймасштабнішим будівництвом в Україні.

Позаяк, за енергетикою – майбутнє. Чималу роль в забезпеченні Сокирянщини електроенергією відіграє і РЕМ. Ми вдячні працівникам та ветеранам енергетичної галузі за сумлінну наполегливу працю.

З нагоди професійного свята бажаємо вам стабільної частоти в електромережах. Зичимо вам, шановні енергетики, міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь