Вітання Сокирянського міського голови Василя Козака та голови районної державної адміністрації Ірини Антонюк з днем енергетика!

Дата: 22.12.2020 10:46
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі!

Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, вона щодня задовольняє потреби в електроенергії мільйонів наших співвітчизників, від неї залежить світло і тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Від злагодженої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя держави в цілому, та Сокирянщини – зокрема.

Сокирянщина енергетичний край. На його теренах працюють важливі і потужні гідроелектростанції Дністровського каскаду. Жодна з країн Європи немає нічого подібного, гідроагрегат Дністровської ГАЕС - це наша гордість, гордість Буковини та України. І разом з тим велика відповідальність. Тому в цьому аспекті ми сьогодні є прикладом для багатьох держав світу, які уважно слідкують за наймасштабнішим будівництвом в Україні.

Позаяк, за енергетикою – майбутнє. Чималу роль в забезпеченні Сокирянщини електроенергією відіграє і РЕМ. Ми вдячні працівникам та ветеранам енергетичної галузі за сумлінну наполегливу працю.

З нагоди професійного свята бажаємо вам стабільної частоти в електромережах. Зичимо вам, шановні енергетики, міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь