Указом Президента України жінкам Сокирянщини присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

Дата: 23.12.2020 16:18
Кількість переглядів: 568

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, Указом Президента України, від 08 травня 2020 року №170/2020, «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» державними відзнаками вшановано Ткачук Ніну Іванівну – жительку села Вашківці, матір семи дітей, Рус Галину Миколаївну – жительку міста Сокиряни, матір п’яти дітей та Бунтило Марію Семенівну – жительку села Білоусівка, матір п’яти дітей.

Нагрудні знати та посвідчення матерям-героїням вручили, в ході сесії Сокирянської міської ради, секретар міської ради Любов Степаненко та голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк. Вони подякували матерям за те, що прикладають максимум зусиль до створення сприятливих умов для виховання  дітей та їхнього всебічного  розвитку, здобуття ними освіти та формування в них високих духовних цінностей. Любов Іванівна та Ірина Валеріївна побажали нагородженим міцного здоров’я, щастя, радості від дітей, достатку та довгих років життя.

Зазначаємо, що почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до 8-річного віку 5 та більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь