Новорічні подарунки отримали особливі дітки

Дата: 29.12.2020 09:56
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

Мабуть, єдина подія, яку впродовж століть щорічно відзначають у всіх країнах світу та на всіх континентах, яку знають, люблять, чекають – це Новий рік. Від дорослого до малечі, люди сподіваються на початок чогось нового, доброго та казкового.

А особливо, з вірою та надією в серці, очікують Нового року вихованці Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Сокирянської міської ради. Кожного року вони завчасно готуються до новорічного дійства, планують святкову програму. Цьогоріч, на жаль, задумане реалізувати не вдалося, через всім відомі життєві реалії, проте, дітки без подарунків не залишилися. Ініційована службою у справах дітей районної державної адміністрації та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді благодійна акція – вже стала доброю традицією. Завдяки доброму серцю та щедрій душі приватних підприємців, працівників установ та організацій району, сільськогосподарських підприємств та окремих громадян, святкові пакунки отримали і вихованці Центру. Небайдужість дорослих дала можливість підтримати дитячу віру в добро та казку.

Директор Центру, Аліса Петрівна Мельник, від імені діток, батьків та від себе особисто, щиро дякує організаторам та всім, хто долучився до благодійності.

Сподіваємося, що новий рік принесе кожному з нас ще чимало приємних сюрпризів. Буде багатим на приємні новини, оселить гармонію в душі, спокій та затишок серед рідних людей!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь