Новорічне вітання Сокирянського міського голови Василя Козака та голови районної державної адміністрації Ірини Антонюк

Дата: 31.12.2020 10:33
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Шановні жителі Сокирянщини!

2020 рік! Рік, що надовго запам’ятається всім нам. Він був тривожний, особливий та, попри все, результативний. Він багато чого навчив нас: навчив цінувати життя, берегти рідних і близьких. Він одягнув нас в маски, ізолював міста і країни, але дозволив більше часу проводити з тими, кого любимо. Це рік, який змусив нас підтримувати зв’язок на відстані, опановувати нові форми комунікації, але допоміг зрозуміти ціну живого спілкування.

Цей унікальний рік об’єднав всіх нас та мобілізував на корисні і важливі справи. Лише кілька з них: покращено матеріально – технічну базу районної лікарні, реформовано освітню галузь, оновлено школи та дошкільні установи, впорядковано території населених пунктів, маємо гарні здобутки в аграрній сфері. Чи не головне – ми завершили одну з найвідповідальніших реформ: реформу децентралізації. І вже в 2021 році будемо жити і творити нову сторінку історії Сокирянщини.

Наші досягнення стали можливими лише завдяки відданості наших воїнів – захисників. Доземний їм уклін і щиросердна вдячність.

Щира вдячність медикам, які впродовж 365 днів цього доленосного року професійно і жертовно рятували людські життя, дбали про наше здоров’я. Дякуємо педагогам за те, що навчали наших дітей в нестандартних умовах, а кожному жителю Сокирянщини - за щоденну працю, згуртованість та небайдужість.

Нині, ми з тривогою і надією дивимося на прихід нового 2021 року. Яким він буде залежить від нас. Тож, давайте в особливу мить будемо єдині в бажанні бути поруч з рідними в здоров’ї та достатку, в мирній країні, квітучій Сокирянщині!

Дорогі друзі!

Від щирого серця бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров’я, щастя та благополуччя! Нехай на нашій землі панує мир та злагода, а в кожному домі радість, достаток і взаєморозуміння. Хай в прийдешньому році все зміниться на краще.

З Новим роком!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь