Інформація про стан поширення інфекції, спричиненої COVID-19

Дата: 12.01.2021 11:11
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Станом на 12 січня 2021 року, в стаціонарних відділеннях районної лікарні перебуває 32 особи з діагнозом «коронавірус». За останню добу госпіталізовано 3 людей з підозрою на хворобу. 2 осіб – виписали.

Наразі у 28-ми пацієнтів підтвердився діагноз COVID-19, 4 людей очікують результатів ПЛР-тестування. 6 хворих – у важкому стані та потребують постійної дотації кисню. 26 пацієнтів – мають проблеми з диханням та періодично використовують кисневі концентратори. 2 людей перебувають в реанімації.

Від початку пандемії загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 в Сокирянському районі становить 1530 осіб, з них – 46 людей померли. Лікарі прогнозують на 14-15 січня спалах захворюваності , оскільки завершиться інкубаційний період у людей, які могли інфікуватися на початку місяця. Це, в свою чергу, збільшить навантаження на медичну систему краю. Як повідомляють медики, наразі в лікарні є місячний запас антибіотиків та медикаментів, які входять до Національного переліку основних лікарських засобів.

Дбайте про своє здоров’я! Не наражайте на небезпеку підступної хвороби ні себе, ні своїх рідних! Не забувайте про особисту гігієну, дотримання соціальної дистанції та носіння маски!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь