Наше основне завдання – належна робота з людьми

Дата: 12.01.2021 16:21
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

На цьому наголосив Сокирянський міський голова Василь Козак, в ході наради з керівниками структурних підрозділів міської ради. «Людина, яка звернулась в міську раду має вирішити всі питання, з якими прийшла, у максимально зручних і комфортних для неї умовах» – зазначив Василь Васильович.

Зокрема, в ході наради було акцентовано увагу на тому, що всі питання, які стосуються інтересів жителів сільських населених пунктів та плануються до розгляду на сесії міської ради або на засіданні виконавчого комітету, будуть готуватись за участю старости села. «Староста компетентний у потребах населеного пунтку, володіє інформацією про проблеми та інтереси його жителів» - зазначає міський голова.

Окрім того, обговорено питання функціонування Центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради. Як зазначає керівник Центру Зоя Писарюк, наразі структура проходить період реорганізації, що передбчачає процедури укладення угод з суб'єктами надання адміністративних послуг, виготовлення печаток органу, розробку інформаційних та технологічних карток. У зв'язку з цим, можуть виникати певні незручності у питаннях надання окремих видів адміністративних послуг, однак, як пояснюють фахівці, такі зміни тимчасові і найближчим часом роботу буде повністю налагоджено.

Як уже повідомлялось раніше, в березні 2021 року почне функціонувати сучасний ЦНАП європейського зразка, запровадження якого здійснюється завдяки участі міської ради у міжнародній програмі «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами. Тут буде надаватись 123 види адміністративних послуг. Серед іншого, також вивчається питання оформлення та видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним, а також паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

За дорученням Сокирянського міського голови Василя Козака, фахівці Центру вивчать досвід громад, які вже встановили відповідне обладнання та надають зазначені послуги населенню, з тим, аби найближчим часом жителі Сокирянської територіальної громади мали змогу оформити та отримати паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон на базі Центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь