Народні депутати України, які представляють Буковину, звернулись до Уряду з приводу зниження тарифів для населення

Дата: 13.01.2021 15:33
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

Звернення, щодо невідкладних дій Уряду з приводу зниження тарифів для населення, народні обранці, які входять до міжфракційного депутатського об'єднання «Буковина», направили Прем'єр-міністру України Денису Шмигалю.

Ми, як народні депутати України, які представляють у Верховній Раді України ІX скликання Чернівецьку область, змушені звернутися до Вас у зв’язку з незадовільною та напруженою ситуацією, спричиненою діями Уряду у сфері тарифної політики. Йдеться у зверненні.

Так, останніми днями, територією Чернівецької області, як і всією Україною, проходять масові протести проти фактичного підвищення тарифів на електроенергію і тепло. Такі протести набирають активності та супроводжуються перекриттям руху на автошляхах та іншими діями, що в свою чергу має негативні соціальні наслідки і лише поглиблює фінансово-економічну кризу.

На підставі вищевикладеного, а також враховуючи, що вказана ситуація викликана систематично неузгодженими та необґрунтованими діями уповноважених центральних органів державної влади у сфері регулювання енергетичною галуззю, просимо негайно вжити належних заходів із врегулювання проблемних питань ціноутворення та формування тарифів у сфері житлово-комунальних послуг.

Відповідне звернення підтримали народні депутати України Валерій Божик, Олена Лис, Володимир Козак, Георгій Мазурашу та Максим Павлюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь