Автошляхи та вулиці громади повинні бути в належному стані

Дата: 15.01.2021 14:50
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

На цьому наголосив Сокирянський міський голова Василь Козак в ході зустрічі з директором комунального підприємства «Сокиряни - благоустрій» Ігорем Маковеєм та керівником філії «Сокирянський райавтодор» - Василем Бучацьким. «За будь - яких умов дороги громади повинні бути у належному стані. Особливо в нинішній час, коли випадає сніг,  вдень температура повітря підвищується, а вночі знижується, і можливе утворення ожеледиці» - зауважує Василь Васильович. «Питання розчищення та посипання піщано-сольовою сумішшю доріг державної і комунальної власності повинно бути на особистому контролі керівників профільних служб» - наголошує міський голова.

За інформацією директора комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» Ігоря Маковея,  вранці та протягом дня центральні дороги та вулиці міста Сокиряни посипаються піщано-сольовою сумішшю. Приведено у належний робочий стан всю техніку підприємства, здійснено запаси піску та технічної солі для посипання доріг. В достатній кількості наявні паливно- мастильні матеріали. Забезпечено підготовку та відповідне обладнання спеціальної техніки, яка буде залучатись до розчистки доріг і вулиць в населених пунктах громади, у разі випадання снігу у великих об'ємах.

Поряд з цим, здійснюється розчищення та посипання доріг державного значення. Керівник філії «Сокирянський райавтодор» Василь Бучацький зазначає, що дороги державного значення, які проходять територією громади, посипано піщано-сольовою сумішшю. Роботи проводяться систематично, в залежності від рівня випадання снігу. Підприємство забезпечене необхідною технікою. В достатній кількості наявні паливно-мастильні матеріали, а також піщано-сольова суміш.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь