Вирішуються питання матеріально-технічного забезпечення Сокирянського освітньо-мистецького центру

Дата: 19.01.2021 14:22
Кількість переглядів: 582

 

Як повідомлялося раніше, завершити будівництво освітньо-мистецького центру, що в місті Сокиряни, заплановано в цьому році. 18 січня, за дорученням Сокирянського міського голови Василя Козака, відбулася робоча нарада за участю начальника відділу містобудування та архітектури Сокирянської районної державної адміністрації Оксани Вітковської, начальника відділу культури і спорту Євгена Пленгея, представника генерального підрядника Володимира Шевчука, керівника Центру творчості дітей та юнацтва Наталії Кулій, директора Сокирянської музичної школи Людмили Мафтуляк, керівника будинку народної творчості та дозвілля Орисі Петришеної, директора центральної бібліотечної системи Оксани Георгіян, керівників бібліотечних установ, які зустрілися на будівельному майданчику та оглянули результати виконаних робіт.

В ході робочої наради детально обговорено технічне завдання на коригування проектно-кошторисної документації, в результаті чого, будуть сформовані відповідні протоколи для заявника – Управління капітального будівництва Чернівецької обласної державної адміністрації, яке є замовником виконання робіт. Одне з важливих розглянутих питань – остаточне матеріально-технічне забезпечення установи. Кожен керівник структурного підрозділу повинен опрацювати необхідне обладнання для свого функціонування та подати відповідну документацію для розгляду начальнику відділу культури і спорту Сокирянської міської ради Євгену Пленгею.

Нагадаємо, що мистецький центр зводять за європейським зразком, у ньому передбачено концерт-хол на 500 місць, 3D-кінотеатр, бібліотеку, художньою та музичну школи, приміщення для творчих колективів, лекційну та хореографічну зали.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь