«Ляльки-мотанки» Анастасії Жар заохочуватимуть нових творців оберегів

Дата: 21.01.2021 09:34
Кількість переглядів: 501

 

Фото без опису

 

20 січня Чернівецьким обласним центром естетичного виховання «Юність Буковини» проведено методичний онлайн-дайджест «Скарбниця методиста» для методистів та керівників гуртків художньо-естетичного напрямку закладів позашкільної освіти області, в якому взяли участь і представники Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради. Проведений дайджест на виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації про організацію роботи закладів позашкільної освіти краю в період обмежувальних протиепідемічних заходів.

В рамках обласного заходу методист та керівник дизайн-студії «Фантазія» Центру творчості дітей та юнацтва Анастасія Жар презентувала власний методичний посібник «Ляльки-мотанки», який дасть можливість керівникам гуртків та вихованцям оволодіти комплексом знань, умінь та навичок створювати обереги для оселі. Посібник схвалений Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Методична розробка розрахована для дітей середнього шкільного віку. Матеріал посібника допоможе у роботі вчителям трудового та декоративно-прикладного мистецтва, керівникам гуртків та студій художньої творчості, студентам та учням, батькам, а також усім охочим навчитися виготовленню традиційної української ляльки-мотанки.

Представила Анастасія В’ячеславівна і колекцію авторських ляльок-мотанок «Річний калейдоскоп свят», на образ яких перенеслися дванадцять традиційних, українських, календарних свят, які відображають власне бачення майстрині традицій.

Тож бажаємо Анастасії Жар енергії та натхнення до нових творчих звершень, плідних оригінальних пошуків та професійної самореалізації!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь