Відбулася третя сесія Сокирянської міської ради VІІІ скликання

Дата: 25.01.2021 16:48
Кількість переглядів: 613

 

Сьогодні, 25 січня, під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака та за участю голови Дністровської районної ради Олександра Янчака, голови районної державної адміністрації Ірини Антонюк, секретаря Сокирянської міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, депутатів Дністровської районної ради, Чернівецької обласної ради, виконуючих обов’язки старост, керівників установ, підприємств та організацій, представників засобів масової інформації відбулася третя сесія Сокирянської міської ради VIII скликання. Під час засідання було розглянуто 33 проекти рішень, серед яких 8 – у сфері земельних відносин.

Зокрема, на третій сесії міської ради йшлося про затвердження старост старостинських округів Сокирянської міської ради, обговорено програми розвитку архівної справи та розвитку фізичної культури і спорту у громаді. Особливу увагу депутати звернули на питання Сокирянської лікарні. Зокрема, затверджено акт обстеження технічного стану будівлі інфекційного відділення, де в цьому році планується замінити дах та систему енергопостачання, а також внесено зміни та доповнення до Плану соціально-економічного розвитку Сокирянської міської об’єднаної територіальної громади в частині здійснення зазначених ремонтно-будівельних робіт. Окрім того, заслухано питання виконання бюджету Сокирянської територіальної громади за 2020 рік та внесено зміни до бюджету громади на 2021 рік.

На сьогоднішньому засіданні також розглянуто низку важливих питань у сфері комунальної власності та управління майном, обговорено ліквідацію комунальних установ міської ради, які дублювали функції. Прийнято рішення, необхідні для належної організації роботи Сокирянської міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь