Бабій Оксану Іванівну обрано заступником Сокирянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади

Дата: 25.01.2021 17:23
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

 

Сьогодні, в ході третьої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання, депутати обрали заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Ним стала Бабій Оксана Іванівна – начальник управління Державної казначейської служби у Сокирянському районі. Пропозицію міського голови підтримав 21 депутат із 22 присутніх на сесії.

Як зауважує Сокирянський міський голова Василь Козак, Оксана Іванівна куруватиме в міській раді питання, що стосуються жителів міста Сокиряни, оскільки багато років проживає на території міста, знає проблеми та потреби його мешканців.

Оксана Іванівна Бабій народилася 11 січня 1971 року в місті Дубровиця Дубровицького району Рівненської області. Вищу освіту здобула у Кам’янець-Подільському державному сільськогосподарському інституті. Має значний досвід роботи в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади. Обиралась депутатом Сокирянської районної ради VІ та VІІ скликань. Обиралася головою постійної комісії з питань бюджету районної ради.

Відповідно до прийнятого депутатами рішення, Оксана Іванівна приступить до виконання своїх посадових обов’язків після звільнення з попереднього місця роботи.

                                               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь