Стан поширення інфекції, спричиненої COVID-19, обговорено на сесії Сокирянської міської ради

Дата: 25.01.2021 17:39
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

Директор комунального підприємства «Сокирянська лікарня» Олександр Андрійчук поінформував депутатів міської ради, старост та в.о. старост, керівників підприємств, установ та організацій громади, про стан поширення інфекції територією Сокирянщини. За словами Олександра Петровича, в порівнянні до загальноукраїнської статистики, кількість хворих на коронавірус дійсно знизилась. Однак, медики зауважують, що хоча ріст хворих зменшився, ті люди, що госпіталізуються до лікарні, перебувають у досить складному стані, переважно потребують невідкладної інтенсивної терапії та дотації кисню.

Станом на 25 січня 2021 року, в стаціонарних відділеннях Сокирянської лікарні перебуває 25 осіб з діагнозом «коронавірус». 18 пацієнтів – мають проблеми з диханням та періодично використовують кисневі концентратори. 1 людина - в реанімації. За останню добу, нажаль, один хворий з міста Новодністровськ, який був госпіталізований з двосторонньою пневмонією високого ступеню складності, у вкрай важкому стані – загинув.  

За інформацією директора комунального некомерційного підприємства «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Анастасії Заремської, на амбулаторному лікуванні перебуває 22 пацієнти. Географія розповсюдження інфекції на території Сокирянської територіальної громади наступна: Сокиряни – 10 осіб; Гвіздівці – 1; Романківці – 2; Олексіївка  - 1; Михалкове – 7; Кулішівка  - 1.

Як зазначають медики, наступна хвиля росту коронавірусної інфекції очікується на кінець лютого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь