Змінено юридичну адресу Сокирянської міської ради

Дата: 25.01.2021 17:50
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

 

З метою забезпечення надання якісних послуг громадянам, депутати, на третій сесії міської ради восьмого скликання, прийняли рішення про зміну юридичної адреси Сокирянської міської ради. Відтак, Сокирянська міська рада, яка раніше знаходилася за адресою Чернівецька область, Дністровський район, місто Сокиряни, вул. Грушевського, 6, тепер буде юридично зареєстрована і фактично розташована на вулиці Шевченка, 3.

У приміщенні міської ради, що по вулиці Грушевського, тепер функціонуватиме Центр надання адміністративних послуг міської ради, комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації», відділ регулювання земельних відносин та екології, відділ муніципальної інспекції, а також проектна організація. Як зауважив Сокирянський міський голова Василь Козак, рішення розмістити всі зазначені установи в одному приміщенні було прийнято для того, аби людина звернувшись за послугою, могла вирішити більшість своїх питань в одному місці і не ходити по різних структурах, розташованих по всьому місту.

Окрім того, міський голова зазначив, що в цьому році також планується здійснити реконструкцію вулиці Грушевського, аби центр міста Сокиряни виглядав гідно і був комфортним для громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь