Відбулось засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради

Дата: 26.01.2021 14:45
Кількість переглядів: 463

 

Фото без опису

 

25 січня, при міському голові Василю Козаку за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, секретаря виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старост населених пунктів Сокирянської громади відбулось засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради.

Членами виконкому розгянуто низку важливих для забезпечення належної роботи старостинських округів питань. Також, заслухано звернення жителів громади щодо звільнення від плати за харчування та надання матеріальної допомоги. Затвердили члени виконкому також висновок щодо призначення опіки над неповнолітніми дітьми, а також перелік об'єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення.

Зокрема, начальник загального відділу міської ради Любов Петрунік поінформувала старост та виконуючих обов'язки старост про порядок вчинення нотаріальних дій в старостинських округах.Зокрема, як зазначила Любов Семенівна, старости, згідно відведених їм чинним законодавством повноважень, вживають заходів щодо охорони спадкового майна; посвідчують заповіти; видають дублікати посвідчених ними документів; засвідчують вірність копій документів і виписок з них; засвідчують справжність підпису; посвідчують довіреності, крім довіреностей на право розпорядження нерухомим майном, на управління та розпорядження корпоративними правами та користування і розпорядження траснпортом.

В ході засідання виконавчого комітету міської ради міський голова Василь Козак наголосив відповідальним службам на чіткому дотриманні виконання громадянами, на яких судом накладено адміністративне стягнення, визначених судом громадських робіт.

Варто зауважити, що засідання виконавчого комітету міської ради відбувається один раз на місяць. За наявності нагальних для розгляду питань, засідання буде проводитись у разі виникнення потреби. До складу виконавчого комітету входить міський голова, секретар міської ради, секретар виконавчого комітету міської ради, перший заступник міського голови, старости та виконуючі обов'язків старост.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь