Обговорено розвиток фізичної культури і спорту в Сокирянській територіальній громаді

Дата: 26.01.2021 17:29
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Впродовж останніх років на території Сокирянщини створюються необхідні умови для розвитку сфери фізичної культури і спорту, які принесли позитивні зміни. Проте, як зазначає начальник відділу культури і спорту Євген Пленгей, в напрямку організації фізкультурно-оздоровчої діяльності; забезпечення розвитку різних видів спорту; створення умов для залучення жителів громади, особливо молоді, до активних занять фізичною культурою і спортом; задля забезпечення належного функціонування  дитячо-юнацьких спортивних шкіл громади необхідне відповідне фінансування.

  Тож про розвиток фізичної культури і спорту в Сокирянській територіальній громаді йшлося на третій сесії Сокирянської міської ради  VІІІ скликання. В ході засідання депутати затвердили Програму  розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2023 роки. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, на три роки становить трохи більше 900 тисяч гривень. Однак, депутати встановили, що сума фінансування заходів Програми на відповідний бюджетний період визначатиметься рішенням міської ради, виходячи з наявних фінансових можливостей.

 Затверджена Програма покликана формувати в об’єднаній територіальній громаді ефективну модель розвитку сфери фізичної культури і спорту, покращити матеріально-технічну базу спортивних об’єктів громади, залучати широкі верстви населення до регулярних фізкультурно-оздоровчих занять, підтримувати спортивну майстерність талановитої молоді, а також пропагувати здоровий спосіб життя.

Відповідно, не може залишитися поза увагою і питання стадіону в місті Сокиряни, який потребує якісного впорядкування. Тому, як зазначає Сокирянський міський голова Василь Козак, стадіон необхідно обгородити, що і буде зроблено по мірі надходжень коштів до місцевого бюджету. Окрім того, планується облаштувати й саме спортивне поле, щоб воно відповідало сучасним європейським стандартам.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь