Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака та голови районної державної адміністрації Ірини Антонюк з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Дата: 27.01.2021 10:24
Кількість переглядів: 536

 

Шановні жителі Сокирянщини!

27 січня – скорботна дата. У цей день Україна разом зі всією світовою спільнотою вшановує пам’ять жертв Голокосту - мільйони жінок, чоловіків, дітей, котрі загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни.

Голокост – це одна з найстрашніших та найжорстокіших сторінок історії ХХ сторіччя. Трагедія єврейського народу – це скорботний урок для всього людства, застереження про небезпеку расизму, ненависті й нетерпимості, який завжди нагадуватиме про страшні наслідки одержимої ідеології, яку сповідували прихильники фашизму. Назавжди в нашій пам'яті трагічні сторінки знищення мирних жителів Сокирянщини. Майже 2000 тисячі розстріляних нацистами цивільних євреїв, серед яких були жінки і діти, навіки спочили у Братській могилі на Сокирянській землі.

Ми знаємо правду про ті часи та пам’ятаємо урок минулого.

Віддаючи данину пам’яті, схилімо голови перед безвинно закатованими жертвами Голокосту! Світла пам'ять усім загиблим! Хай живе надія, що подібного більше ніколи не повториться! Зробимо все можливе, щоб найбільші суспільні цінності – свобода, гуманізм, мир та злагода – завжди панували на нашій землі.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь