Сокирянська територіальна громада отримає інформаційно-консультативні послуги з розробки стратегії розвитку

Дата: 29.01.2021 13:44
Кількість переглядів: 444

 

Сьогодні, в умовах децентралізації, вже не викликає сумнівів необхідність та актуальність планувальної діяльності на місцевому рівні. В нашій державі активно розвивається і запроваджується стратегічний підхід до планування сталого територіального розвитку.

Не виняток і Сокирянська міська територіальна громада. На третій сесії Сокирянської міської ради VІІІ скликання затверджено проєкт договору про надання інформаційно-консультативних послуг установою «Агенція регіонального розвитку Чернівецької області», яка допомагатиме органам місцевої влади розробляти стратегію регіонального розвитку Сокирянської громади та реалізовувати її. Впровадження стратегії полягатиме у формуванні комплексу завдань, які, базуючись на розумінні поточної ситуації та рівня розвитку Сокирянщини, зможуть забезпечити досягнення якісно нового рівня життя громади. Процес виконання стратегії передбачає постійний діалог з жителями громади.

«Агенція регіонального розвитку Чернівецької області» розробила успішні стратегії розвитку більшості громад Чернівеччини. За словами керівника установи Олексія Грушка, Сокирянська міська територіальна громада є перспективною та спроможною. Тож робота Агенції буде спрямована на формування сприятливого середовища для розвитку підприємницького сектору, залучення інвестицій, забезпечення соціальних потреб населення Сокирянської громади, підвищення рівня його життя.

Як зауважує Василь Козак, окрім стратегії розвитку, фахівцями Агенції також буде безкоштовно розроблено інвестиційний проект Сокирянської громади. Інвестиційний проект - один із важливих аспектів участі територіальної громади у різних грантових конкурсах та проектах, спрямованих на залучення в громаду додаткових фінансових ресурсів та інвестицій.

Відтак, за рішенням сесії, міський голова Василь Козак найближчим часом укладе договір про надання «Агенцією регіонального розвитку Чернівецької області» інформаційно-консультавних послуг з розробки стратегії розвитку Сокирянської громади до 2027 року та плану її реалізації.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь