Комунальні служби громади працюють в посиленому режимі

Дата: 01.02.2021 18:01
Кількість переглядів: 543

 

На території Сокирянщини впродовж останньої доби сніжить з різною інтенсивністю. Дорожники активно працюють над очищенням автошляхів Сокирянщини від снігу.

Минулої ночі, а також сьогодні протягом дня, працівники філії «Сокирянський райавтодор» здійснювали посипання автошляхів піщано-сольовою сумішшю, а також, по мірі випадання снігу, прогортали дороги державного значення. За словами керівника підприємства Василя Бучацького, у разі посилення опадів, буде залучатися спецтехніка для розчистки автошляхів вночі, а за потреби – і населених пунктів.

Здійснюються роботи з очищення від снігу і міста Сокиряни. Зокрема, сьогодні вдень спеціальна техніка здійснювала розчистку центральної площі міста та територій основних соціальних об’єктів. По завершенню робочого дня, коли місто буде звільнене від значної кількості автотранспорту, також буде очищено від снігу вулиці та тротуари.

Міський голова Василь Козак дав доручення керівникам підприємства «Сокиряни-благоустрій» та філії «Сокирянський райавтодор» тримати на особистому контролі питання очищення автошляхів та вулиць громади від снігу та вжити вичерпних заходів щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, у зв’язку із можливим погіршенням погодних умов

 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь