Освітяни Сокирянської громади – переможці Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток»

Дата: 02.02.2021 16:40
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

Патріотичне виховання учнівської молоді – один з важливих компонентів сучасного освітнього процесу. Формувати нових українців, які діятимуть на основі національних та європейських цінностей, готових до активної громадянської позиції та екологічної діяльності; виховувати громадянина-патріота України, бережливе і шанобливе ставлення до традицій українського народу - покликана  Всеукраїнська дитячо-юнацька еколого-патріотична гра «Паросток».

У 2020 році у змаганні взяли участь педагогічні, учнівські колективи та вихованці 80-ти закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 18-ти областей України. Зокрема - і з Чернівецької. Серед учасників -  представники із закладів освіти Сокирянської територіальної громади. Які не просто взяли участь, а й здобули перемогу.

За підсумками Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, переможцями Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток», які отримали максимум - 100 балів та посіли І місце,  стали:

Вчителі Михалківського ліцею: Жук Людмила Вікторівна – вчитель географії та Матвійчук Таїса Іванівна – вчитель інформатики.

Освітяни Василівського ліцею: Ломанчук Іван Георгійович – учитель предмету «Захист України», Мельничук Катерина Василівна – учитель географії, Янчук Наталя Петрівна – учитель хімії та біології, Кримняк Інна Василівна – учитель біології.

Почесне ІІ місце та результат у 85 балів отримали освітяни із Вітрянського навчально-виховного комплексу: Рошко Лілія Петрівна – педагог-організатор та класні керівники 5-9 класів.

75 балів та ІІІ місце - у вчителів Селищанського закладу загальної середньої освіти: Лідії Василівни Цуркан – вчителя біології та Антоніни Василівни Кривчанської - вчителя інформатики.

Вітаємо з перемогою та бажаємо нових звершень та досягнень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь