Творцям новорічної атмосфери буде вручено відзнаки Сокирянської міської ради

Дата: 03.02.2021 11:16
Кількість переглядів: 751

 

Цьогорічна атмосфера зимової казки ще на довго залишиться в пам’яті жителів Сокирянської громади. Адже кожен охочий зміг зробити незабутні світлини біля головної ялинки краю та помилуватися оригінально прикрашеними будинками, магазинами, організаціями, підприємствами, навчальними закладами, до оздоблення яких майстерно підійшли їх власники та керівники.

Тож з ініціативи Сокирянського міського голови Василя Козака, найкращих творців новорічної атмосфери, тих, хто творчо та з ентузіазмом підійшов до прикрашання будівель, буде нагороджено відзнаками Сокирянської міської ради.

Адже новорічні ілюмінації – неодмінний атрибут зимових свят, що створює гарний настрій та додає яскравих емоцій. І незважаючи на різні труднощі та погодні умови, керівники не тільки доклали зусиль, аби вчасно були виконані всі поставлені завдання, а й постаралися створити чарівний вигляд підпорядкованих територій та будівель, аби в час новорічно-різвяних свят у душі кожного було тепло та радісно.

Найбільш творчо та креативно до створення новорічного настрою підійшли керівники та трудові колективи Романковецького ліцею ім. К.Ф. Поповича, Державного підприємства «Сокирянське лісове господарство», приватні підприємства села Романківці, власники та колектив продуктового магазину «Авалон», що в місті Сокиряни та багато інших.

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь