Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 05.02.2021 10:24
Кількість переглядів: 524

 

04 лютого, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Василя Козака. Також участь у засіданні взяли секретар міської ради Любов Степаненко, секретар виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко, перший заступник міського голови Іван Гангал, старости та виконуючі обов’язки старост. У ході засідання розглянуто низку важливих питань, серед яких внесення змін до бюджету Сокирянської міської ради на 2021 рік та надання дозволу на розірвання договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності.

Відтак, прийнято рішення збільшити видаткову частину міського бюджету на 2021 рік за деякими бюджетними програмами. Зокрема, на проведення профілактичних заходів щодо поширення епідемії, спричиненої COVID-19, а також надання співфінансування, у сумі понад п'ятсот тисяч гривень, для капітального ремонту з впровадженням енергозберігаючих технологій у Михалківському ліцеї, який пройшов конкурсний відбір проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році. В закладі планується здійснити утеплення та реконструкцію фасаду, замінити покрівлю, а також систему енергопостачання установи.

Також прийнято рішення про надання дозволу на розірвання договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності, що за адресою м.Сокиряни, вул. Грушевського, 5. Міський голова дав розпорядження оголосити конкурс на право оренди вказаного комунального майна. Відповідне рішення прийнято і щодо розірвання договору оренди приміщення, що за адресою м.Сокиряни, вул. Центральна, 42, де знаходиться дитяча бібліотека. На позачерговому засіданні скасовано рішення виконавчого комітету Сокирянської міської ради від 21 жовтня 2020 року «Про передачу в оренду нежитлових підвальних приміщень міської комунальної власності».

Затвердили члени виконкому склад комісії по розгляду питань пов’язаних з наданням одноразової грошової допомоги передбачених Комплексною програмою соціальної підтримки окремих категорій громадян „Турбота” на 2021-2023 роки.

За наявності нагальних питань – засідання буде проводитись по мірі необхідності.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь