Жителі села Коболчин спільно взялись до благоустрою парку відпочинку

Дата: 05.02.2021 10:32
Кількість переглядів: 653

 

Бажання зробити своє життя кращим та комфортнішим – запорука успіху будь-якої справи. Прикладом цього є громада села Коболчин, яка днями спільно взялась за благоустрій території старого дитячого садочка.

Як зауважує староста села Іван Яхневич, дуже гарне місце, розташоване в центрі села, могло би бути гарним парком відпочинку для молодих матусь, дітей та молоді. Ідею Івана Дмитровича підтримав Сокирянський міський голова Василь Козак. На території колишньої дитячої установи буде облаштовано алеї, місця для відпочинку, насаджено молоді кущі та дерева. На ці потреби кошти буде виділено з міського бюджету.

Однак, перш за все, необхідно було зробити благоустрій майбутнього парку відпочинку, видалити аварійні дерева та сухостій, які вичерпали свій природній ресурс. Відтак, ініціативу старости села підтримали його жителі та спільно взялись до важливої справи, залучивши всі необхідні знаряддя та спеціальну техніку. Власними силами коболчинці дали початок гарній справі і вже найближчої осені чудове місце відпочинку стане окрасою села.

Важливу справу зроблено! Приємно, що у Сокирянській територіальній громаді живуть такі небайдужі люди. Спільно ми зробимо Сокирянщину успішною та процвітаючою.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь