Профільні служби обстежили умови проживання сімей соціально - незахищених верств населення

Дата: 11.02.2021 15:23
Кількість переглядів: 645

 

Днями, фахівці служби у справах дітей Сокирянської міської ради та Центру соціальних служб територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) спільно із працівниками ювенальної превенції Сокирянського відділення поліції №1 (м.Сокиряни) здійснили обстеження умов проживання дітей в сім'ях, які, в силу різних причини, опинились у складних життєвих обставинах.

Зокрема, профільні служби відвідали вісім сімей, в яких виховується 16 дітей, в селах Олексіївка, Гвіздівці, Білоусівка та Ломачинці. В першу чергу було звернуто увагу на умови проживання та виховання дітей, наявність речей першої необхідності та продуктів харчування. Також, фахівці роз'яснили батькам правила використання пічного опалення та електрообігрівачів у зимовий період. Знаючи проблеми та потреби сімей, батькам з села Олексіївка працівники соціальних служб надали ліжечко для немовляти та дитячий одяг.

Окрім того, батьків попереджено про необхідність неухильного виконання обов'язків щодо виховання дітей та роз'яснено норми чинного законодавства, які встановлюють відповідальність за ухиляння від виконання батьківських обов'язків.

За результатами роботи на батьків, які злісно ухилялись від виконання обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя для дітей, було складено адміністративні матеріали відповідно до норм Кодексу України про адміністративні правопорушення.

                                            


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь