Постійна комісія з питань земельних відносин провела засідання щодо розгляду звернень громадян

Дата: 12.02.2021 13:48
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

Сьогодні, 12 лютого, в залі засідань міської ради відбулося зібрання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Сокирянської міської ради VІІІ скликання. Провів засідання голова комісії – Віталій Ладан. Участь у роботі комісії також взяли перший заступник Сокирянського міського голови Іван Гангал, керівник відділу регулювання земельних відносин та екології міської ради Наталія Ожеван, заступник голови постійної комісії Іван Варчук, депутати міської ради та старости населених пунктів громади.

Під час засідання погоджено затвердження проектів щодо відведення земельних ділянок громадянам Сокирянської громади та затвердження технічної документації землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок та передачі їх у власність жителям Сокирянщини відповідно до опрацьованих заяв. А також розглянуто питання про розгляд заяв про припинення договорів оренди деяких ділянок та про можливість укладання таких договорів.

Приділена увага і неоформленій спадщині. Як зазначає заступник голови постійної комісії Іван Варчук, відповідно до розпорядження міського голови Василя Козака, з метою виявлення на території Сокирянської територіальної громади потенційних об’єктів майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна та організації подальшої роботи з набуття таких об’єктів у комунальну власність громади, старостам населених пунктів доручено провести в старостинських округах заходи з виявлення потенційних об’єктів майна відумерлої та безхазяйної спадщини.

В ході засідання комісії депутати прийняли рішення заяви громадян у сфері земельних відносин, які відповідають вимогам чинного законодавства, винести на розгляд четвертої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання. Решту звернень та подані до них документи рекомендовано перенести на наступну сесію, з метою вивчення матеріалів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь