Шановні жителі Сокирянщини! Закликаємо вас утриматись від виїздів за межі населених пунктів, особливо у вечірній та нічний час

Дата: 13.02.2021 13:18
Кількість переглядів: 750

У зв'язку із ускладненням погодних умов та сильним вітром, на дорогах Сокирянщини та Дністровського району утворюються перемети, ускладнений руху автотранспорту, виникають проблеми з проїздом в напрямку міста Чернівці, зокрема, на ділянці доріг Кельменеччини.

Наразі профільні служби працюють над усуненням снігових наметів, які утворились між населеними пунктами Сокирянської громади. Однак, через сильний вітер намети швидко відновлюються.

Шановні жителі Сокирянської громади! Закликаємо вас без нагальної потреби не виїжджати за межі населених пунктів, особливо увечері та вночі. У разі, якщо ви потрапили у сніговий замет та потребуєте допомоги, невідкладно звертайтесь до фахівців районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області за номером 101 або до старости села.

Звертаємо увагу жителів Сокирянщини, а особливо мешканців придністровських сіл, на те, що проїзд від пункту пропуску «Сокиряни-Окниця» до міста Новодністровськ наразі закрито. Просимо тимчасово утриматись від руху в даному напрямку. Рекомендовано здійснювати об'їзд через місто Новодністровськ.

Для оперативного вирішення нагальних проблем, які виникають у жителів населених пунктів, звертатись до старост.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь