Оперативна інформація про стан справ на дорогах Сокирянщини

Дата: 13.02.2021 14:20
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Ускладнення погодних умов та посилення вітру призвели до утворення на автошляхах Сокирянщини снігових наметів. Як зауважують фахівці профільних служб, найбільше перемітає поперечні дороги до сіл Гвіздівці, Олексіївка, Новоолексіївка, Волошкове, Вітрянка, Кулішівка та Братанівка.

За даними філії «Сокирянський райавтодор», дороги державного значення в напрямку міста Новодністровськ та села Грубна перебувають в належному стані. Під'їзні шляхи до більшості населених пунктів прочищені фахівцями філії, а також технікою приватних підприємців. Звільнено від снігу автотраси до сіл Кулішівка та Вітрянка, які були сильно переметені.

Наразі, ускладнено проїзд до сіл Братанівка, Волошкове, Гвіздівці, Олексіївка та Новоолексіївка. Техніка та особовий склад філії «Сокирянський райавтодор», а також приватні підприємці, працюють над звільненням доступу до вказаних населених пунктів.

Комунальне підприємство «Сокиряни-благоустрій» здійснює очищення території міста Сокиряни, також техніка працює над прогортанням дороги до села Волошкове, яка вранці вже була прочищена та, у зв'язку із сильним вітром, знову утворились перемети.

Як зауважують комунальні служби, проблемні ділянки доріг систематично прогортаються, однак сильний вітер призводить до швидкого повторного заметення автошляхів. На дорогах громади постійно працює 8 одиниць техніки профільних служб та близько 15 осіб особового складу.

Звертаємо увагу, що проїзд від пункту пропуску «Сокиряни-Окниця» до міста Новодністровськ тимчасово ускладнено. Просимо утриматись від руху в даному напрямку. Рекомендовано здійснювати об'їзд через місто Новодністровськ. За домовленістю Сокирянського міського голови Василя Козака з керівництвом Дністровської ГАЕС проїзд для жителів села Волошкове узгоджено через територію станції, по дорозі над річкою Дністер.

Жителів Сокирянщини закликають тимчасово утриматись від виїзду за межі населених пунктів, особливо у вечірній та нічний час.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь