Інформація про стан справ на дорогах Сокирянщини

Дата: 14.02.2021 13:00
Кількість переглядів: 627

Станом на 14 лютого 2021 року дороги державного значення, які проходять територією Сокирянської громади, перебувають в належному стані. Автотраси прогорнуто та посипано піщано-сольовою сумішшю. Також, наявний вільний доступ до більшості населених пунктів Сокирянщини.

Фахівцями комунальних служб звільнено під’їзну дорогу до села Волошкове, прогорнуто траси до сіл Вітрянка та Кулішівка. В належному стані дорога до сіл Кормань та Шебутинці. Тимчасово ускладненим залишається проїзд до села Лопатів. Наразі, працівники філії «Сокирянський райавтодор» працюють над звільненням від снігових наметів дороги до сіл Гвіздівці, Олексіївка та Новоолексіївка.

На автошляхах громади постійно працює 8 одиниць техніки профільних служб та близько 15 осіб особового складу. Після прогортання освновних доріг, комунальні служби почнуть посипати траси піщано-сольовою сумішшю.  

Жителів Сокирянщини закликають тимчасово утриматись від виїзду за межі населених пунктів, особливо у вечірній та нічний час.

Звертаємо увагу, що на автошляхах місцями утворився льодовий покрив. У разі крайньої необхідності виїзду – дотримуйтесь  правил дорожнього руху та будьте обережні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь