Щедрість добрих сердець жителів громади вирушить до захисників на сході України

Дата: 14.02.2021 14:10
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

Сокирянщина не припиняє тримати зв'язок із нашими захисниками на сході країни. Днями до зони проведення операції об’єднаних сил, на передову, вирушить черговий гуманітарний вантаж. Щедрість добрих сердець жителів Сокирянської громади передадуть воїнам волонтери.

Допомога на Схід України - вкрай важлива справа для кожного свідомого українця. Тож підтримку постійно надають чимало небайдужих жителів Сокирянщини, які збирають для захисників і медикаменти, і продукти харчування, і засоби особистої гігієни. Залучаються до благодіянь і цілі сім’ї, які допомагають фінансово.

Звичайно, благородні справи – це спільні зусилля. Відтак, свою вагому частку внесли вчительські та учнівські колективи закладів загальної середньої освіти Сокирянської громади, зокрема, Гвіздовецького ліцею, Ломачинецької школи та Романковецького ліцею імені академіка К.Ф. Поповича. Вони не просто зібрали та спакували пакунки з гостинцями, а й підготували малюнки та листівки з найтеплішими словами вдячності воїнам і побажаннями якомога скоріше повернутися додому з перемогою. Тож приймайте, дорогі захисники, тепло дитячих сердець. Нехай воно буде для вас оберегом.

Дякуємо керівникам освітніх закладів, батькам та дітям за небайдужість, щедрість душі, щире бажання підтримати наших воїнів.

Оскільки такі місії на Схід України відбуваються регулярно, запрошуємо всіх небайдужих людей Сокирянщини активно долучатись до акцій на підтримку наших захисників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь