Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака та голови районної державної адміністрації Ірини Антонюк з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2021 09:42
Кількість переглядів: 684

 

Дорогі учасники бойових дій в Республіці Афганістан, воїни-інтернаціоналісти!

15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-гу річницю виведення військ з Афганістану.

Щорічно в цей день ми віддаємо глибоку шану усім тим, кому судилося пройти вогняне пекло бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. Війна в Афганістані назавжди залишиться болючою раною для українського народу. Покоління воїнів-афганців знає ціну життя, дружби і єдності, військового обов’язку і честі.

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся.

Подвиги учасників бойових дій – це правда історії. Самопожертва та героїзм, виявлені ними під час виконання військового обов'язку, є прикладом служіння Батьківщині та справжнього патріотизму.

Воїни-інтернаціоналісти і сьогодні займають активну позицію у суспільно-політичному житті країни, беруть участь у бойових діях на Сході України, професійній підготовці військових підрозділів, волонтерській діяльності.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Дорогі ветерани війни в Республіці Афганістан! Безмежна вдячність і низький уклін Вам за мужність і героїзм. Ви залишаєтеся взірцем незламного духу, відданості своїй країні і патріотизму.

Бажаємо міцного здоров’я і мирного неба, мужності і мудрості здолати усі життєві перешкоди.

Честь і слава Вам!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь