Матеріально-технічна база Сокирянської лікарні поповнилась ще одним комп'ютерним томографом

Дата: 17.02.2021 13:23
Кількість переглядів: 626

 

Днями, до Сокирянської лікарні доставлено комп'ютерний томограф GE OPTIMA CT540. Встановити апарат планується на базі приймального відділення медичної установи, яке реконструйоване за програмою Президента України «Велике будівництво». За словами фахівців, комп’ютерний томограф у конфігурації 16 зрізів дасть можливість здійснювати діагностику у сфері хірургії, онкології та кардіології.

За даними розробника обладнання, система Optima CT540 допомагає задовольнити потребу в надточних клінічних результатах, підвищенні пропускної здатності техніки, а також скоротити непотрібні кроки і звести до мінімуму трудомісткі операції. Вона передбачає високу якість зображення та низьку дозу опромінення.

Встановити апарат планується найближчим часом. Наразі здійснюється підготовка приміщення, яке повинно відповідати встановленим санітарним вимогам.

Як уже повідомлялось раніше, за ініційованою Президентом України програмою «Велике будівництво» у Чернівецькій області реконструювали приймальні відділення у п’яти медичних закладах, серед них і Сокирянська лікарня. Наразі, здійснюється облаштування віддлення медичним обладнанням. Зокрема, найближчим часом для потреб Сокирянської лікарні буде надано новітній рентген апарат італійського виробництва, мобільну УЗД установку та низку іншого важливого медичного устаткування.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь