Здійснено обстеження територій трьох старостинських округів громади щодо благоустрою

Дата: 18.02.2021 12:10
Кількість переглядів: 630

 

 

Благоустрій – це візитна картка громади та кожного населеного пункту зокрема. Для того, аби території населених пунктів Сокирянщини були у відповідному стані, створено тимчасову комісію щодо обстеження зелених насаджень.

Днями, за клопотанням старостів населених пунктів, комісія працювала на території Василівського, Ломачинецького та Сербичанського старостинських округів. З метою виявлення аварійних та сухостійних дерев начальник відділу муніципальної інспекції міської ради Іван Варчук спільно з в.о. директора КП «Сокиряни-благоустрій» Ігорем Маковеєм у Василівському окрузі оглянули територію біля адмінприміщення сільської ради, у Ломачинецькому – місцевість будинку культури, бібліотеки, амбулаторії та пожежної частини, у Сербичанському – територію школи. «Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними» - зауважує начальник відділу муніципальної інспекції міської ради Іван Варчук. Відтак, комісією складено відповідні акти про доцільність видалення аварійних дерев та сухостою, які буде винесено на розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради, та в подальшому, за умови погодження, їх буде ліквідовано.

Постійна комісія здійснила обстеження і території центральної бібліотеки в місті Сокиряни, де також наявна потреба у ліквідації сухих дерев.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь