Обдаровані романківчани гідно представили свій ліцей на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів – членів Буковинської Малої академії наук

Дата: 23.02.2021 13:28
Кількість переглядів: 567

 

Для того, аби виявити та підтримати обдарованих дітей, залучити інтелектуально та творчо обдаровану учнівську молодь до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формувати активну громадянську позицію здобувачів освіти, виховувати в них самостійність, наполегливість, вміння формувати і відстоювати власну думку, щороку в Україні проводиться конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Конкурс-захист відбувається в 65-ти секціях 12-ти наукових відділень майже за всіма напрямами природничих, гуманітарних і суспільних наук, аби духовно, творчо та інтелектуально розвинути дітей країни, виховати їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створити умови для формування інтелектуального потенціалу нації.

Цьогоріч участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт взяли і представники Сокирянської територіальної громади, учні Романковецького ліцею імені К.Ф. Попоповича. Днями, проведено ІІ (обласний) етап серед обдарованої молоді. Члени наукового товариства «Пошук» - учні ліцею, які паралельно є членами Буковинської Малої академії наук, в онлайн-форматі гідно представили свій заклад освіти, здобувши призові місця.

ІІ місце – в Цап Альони, учениці 10-А класу, секція «Кліматологія та метеорологія», керівник – Каруценко Владислав Трохимович;

ІІІ місце – в учениці 10-Б класу, Редько Богдани, секція «Математика», керівник – Харабара Василь Петрович.

Вітаємо переможців та їх керівників, бажаємо незгасаючого творчого вогнику в очах та вдалої реалізації своїх ідей!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь