На баланс КП «Сокиряни-благоустрій» та КО «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» передано комунальне майно

Дата: 23.02.2021 13:31
Кількість переглядів: 658

 

Днями, під головуванням міського голови Василя Козака пройшло засідання четвертої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання. У ході сесії депутати прийняли низку важливих рішень, серед яких і передача на баланс комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» та комунальної організації «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» комунального майна.

Відтак, ухвалено рішення передати з балансу Сокирянської міської ради в оперативне управління комунальному підприємству «Сокиряни-благоустрій» двох легкових автомобілів ВАЗ та ЗАЗ, 2010 та 2012 року випуску.

Також, з балансу комунальної організації «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» в оперативне управління комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» передано вантажний автомобіль САЗ-3507-022, самоскид, балансовою вартістю 11 725 гривень.

Поряд з цим, з балансу Сокирянської міської ради в управління «Сокирянської дирекції з обслуговування майна Сокирянської міської ради» передано пожежні автомобілі місцевих пожежних команд сіл Сербичани, Гвіздівці, Романківці, Селище та Ломачинці, а також легковий автомобіль марки RENAULT, 2017 року випуску.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь