Учні Білоусівського ліцею - серед переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Буковинської Малої академії наук

Дата: 23.02.2021 15:23
Кількість переглядів: 723

 

Мала академія наук України - освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу молодого покоління.

Учні Білоусівського ліцею гідно представили свій навчальний заклад у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Буковинської Малої академії наук, який відбувся 20 лютого. Для учасників конкурсу спочатку було заочне оцінювання науково-дослідницької роботи, потім онлайн-захист дослідницького проекту та презентація науково-дослідницької роботи.

І - місце зайняла Олійник Вікторія Михайлівна, учениця 8 класу, яка презентувала науково-дослідницьку роботу на тему: «Вплив мінеральних добрив різних за походженням та строків знімання плодів яблуні сорту «Ренет Семеренко» на врожайність, якість і лежкість», в секції «Агрономія». Керівник проекту - Дорофей Марія Семенівна - заслужений вчитель України.

ІІІ - місце посіла Якубовська Емілія Вадимівна, учениця 10 класу, яка представила нуково-дослідницьку роботу на тему: «Руді лісові мурашки – як основа біологічного лісозахисного комплексу», в секції «Лісознавство». Керівник: Гафінчук Альона Степанівна, вчитель біології.

Вітаємо юних дослідників та їх керівників. Пишаємось здобутками талановитих дітей та їх наставників.

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь