Серед переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук і гімназисти-науковці міста Сокиряни

Дата: 24.02.2021 10:42
Кількість переглядів: 609

 

Формувати творчі та розвинуті особистості – провідна ідея в роботі Сокирянської гімназії. Однією з першочергових ролей у функціонуванні навчального закладу є самостійна дослідницька робота школярів, яка відбувається в межах Малої академії наук України.

Вже багато років педагоги та учні Сокирянської гімназії беруть активну участь в діяльності Буковинської Малої академії наук та тримають першість серед шкіл області.

В рамках проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук, вчителі та учні Сокирянської гімназії працювали за чотирма науковими відділеннями та секціями, а саме: «Мистецтвознавство» - Кучерява Людмила Миколаївна з ученицею 9-А класу Демчаковою Анастасією; «Охорона довкілля та раціональне природокористування» - Бабін Яна Василівна з учнем 11 класу Савчуком Андрієм; «Історичне краєзнавство» - Махіборода Джульєта Василівна з учнем 10 класу Небесним Андрієм; «Правознавство» - Пугач Ірина Сергіївна з ученицею 11 класу Руснак Іриною.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту у Демчакової Анастасії – І місце, Савчука Андрія та Руснак Ірини – ІІ місце, Небесного Андрія – ІІІ. Учениця 9 класу Демчакова Анастасія представлятиме секцію «Мистецтвознавство» Буковинської Малої академії наук у ІІІ Всеукраїнському етапі, що відбудеться у квітні 2021 року в місті Київ.

Вітання переможцям та керівникам, хай енергія буде невичерпною для подальших перемог!

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь