Серед переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук і гімназисти-науковці міста Сокиряни

Дата: 24.02.2021 10:42
Кількість переглядів: 600

 

Формувати творчі та розвинуті особистості – провідна ідея в роботі Сокирянської гімназії. Однією з першочергових ролей у функціонуванні навчального закладу є самостійна дослідницька робота школярів, яка відбувається в межах Малої академії наук України.

Вже багато років педагоги та учні Сокирянської гімназії беруть активну участь в діяльності Буковинської Малої академії наук та тримають першість серед шкіл області.

В рамках проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук, вчителі та учні Сокирянської гімназії працювали за чотирма науковими відділеннями та секціями, а саме: «Мистецтвознавство» - Кучерява Людмила Миколаївна з ученицею 9-А класу Демчаковою Анастасією; «Охорона довкілля та раціональне природокористування» - Бабін Яна Василівна з учнем 11 класу Савчуком Андрієм; «Історичне краєзнавство» - Махіборода Джульєта Василівна з учнем 10 класу Небесним Андрієм; «Правознавство» - Пугач Ірина Сергіївна з ученицею 11 класу Руснак Іриною.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту у Демчакової Анастасії – І місце, Савчука Андрія та Руснак Ірини – ІІ місце, Небесного Андрія – ІІІ. Учениця 9 класу Демчакова Анастасія представлятиме секцію «Мистецтвознавство» Буковинської Малої академії наук у ІІІ Всеукраїнському етапі, що відбудеться у квітні 2021 року в місті Київ.

Вітання переможцям та керівникам, хай енергія буде невичерпною для подальших перемог!

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь