Розпочався конкурсний відбір на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти громади

Дата: 24.02.2021 14:48
Кількість переглядів: 1239

 

Сьогодні, 24 лютого, в залі засідань Сокирянської міської ради, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, секретаря виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, начальника відділу освіти міської ради Галини Рябко, голови профспілкової організації працівників освіти і науки Анатолія Полонки, директора центру творчості дітей та юнацтва Наталії Кулій, відбувся конкурс на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти. Зокрема, на посади директорів вечірньої школи при Сокирянській виправній колонії №67, закладу дошкільної освіти №1 «Веселка» та №2 «Барвінок» міста Сокиряни, закладів дошкільної освіти «Суничка» села Василівка та «Дзвіночок» - села Коболчин, Романковецької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, Михалківського ліцею та закладу загальної середньої освіти села Коболчин.

Конкурсний відбір здійснювався за результатами: письмового тестування на предмет знань у сфері освітнього законодавства, Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»; виконання ситуаційних завдань та презентації перспективного плану розвитку навчального закладу.

25 лютого відбудеться другий етап конкурсу на заміщення вакантних посад директорів Білоусівського, Гвіздовецького, Шебутинецького та Романковецького ліцеїв; Корманського, Грубнянського та Селищанського навчально-виховних комплексів, Сокирянської гімназії та закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни.

Переможців оголосить конкурсна комісія, яка і рекомендуватиме міському голові кандидатури на посади керівників освітніх закладів громади.

Зазначимо, що відповідно до Закону України «Про освіту» керівник державного, комунального закладу загальної середньої освіти призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на шість років. Строком на два роки – особа, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше на підставі рішення конкурсної комісії.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь