Комунальники продовжують роботи з видалення аварійних дерев на території центрального парку міста Сокиряни

Дата: 25.02.2021 13:48
Кількість переглядів: 780

 

Безпека мешканців громади – одне з найголовніших завдань комунальних підприємств краю. Саме тому, співробітники КП «Сокиряни-благоустрій» продовжують системну роботу з ліквідації аварійних дерев в місті Сокиряни. Зокрема – на території центрального парку міста. Роботи виконуються із залученням спецтехніки, дерева обрізають за допомогою автогідропідйомника. Зрізане гілля працівники КП «Сокиряни-благоустрій» оперативно вивозять.

Також, днями, комунальники здійснили санітарну обрізку дерев в закладі дошкільної освіти №1 «Веселка», що в місті Сокиряни. Санітарна обрізка дерев проводиться з метою видалення сухих, гнилих або уражених хворобами чи паразитами гілок. Під час негоди, при різких поривах вітру, накопиченні снігу такі гілки можуть зламатися та завдати неабиякої шкоди наявному майну, пошкодити електромережі чи навіть травмувати людину. До того ж, санітарна обрізка дерев виконується для попередження поширення захворювань з уражених гілок на здорові.

Тимчасова комісія щодо обстеження зелених насаджень систематично здійснює огляд з метою виявлення аварійно-небезпечних дерев, скелетних гілок та дерев, які потребують кронування. Зазначимо, що жодне видалення не проводиться без акту обстеження зелених насаджень, що підлягають ліквідації.

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь