Здійснено перевірку за виконанням рішення адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради по усуненню порушень у сфері благоустрою

Дата: 26.02.2021 15:10
Кількість переглядів: 1222

 

На засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради 11 лютого було розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, складений працівниками правоохоронних органів, стосовно жителя міста Сокиряни, який здійснює збирання та накопичення побутових відходів та сміття у великих об’ємах на території міста. Ця діяльність порушує державні стандарти, норми та правила у сфері благоустрою, а також викликає невдоволення жителів громади. Як пояснив сам громадянин, побутові відходи він збирає з метою їх подальшого сортування та реалізації на переробку, тобто здійснює підприємницьку діяльність. Відтак, за рішенням комісії фізичну особу зобов’язали у двотижневий термін прибрати території, де здійснювався збір та сортування побутових відходів, вирішити питання із систематичним вивезенням сортованого сміття підприємством, яке приймає його на реалізацію та не допускати в подальшому масового нагромадження побутових відходів.

25 лютого, після закінчення двотижневого терміну, члени адміністративної комісії здійснили контроль за виконанням адміністративного протоколу по усуненню порушень у сфері благоустрою та перевірили територію, де вищезазначений громадянин проводить свою діяльність. Результат – житель міста Сокиряни частину сміття посортував, але територію не прибрав, натомість, письмово зобов’язався зробити це до 28.02.2021 року.

Після закінчення зазначеного терміну члени адміністративної комісії знову здійснять відповідну перевірку, якщо зобов’язання виконано не буде – до громадянина будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

Зазначимо, що адміністративна комісія – це колегіальний орган, який створено для розгляду і вирішення справ про адміністративні правопорушення, за винятком справ, віднесених кодексом України про адміністративні правопорушення до відання інших органів.

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь