Мобільна робоча група здійснює перевірки щодо дотримання карантинних умов на території Сокирянської громади

Дата: 01.03.2021 13:37
Кількість переглядів: 588

 

Як зазначалося раніше, з метою перевірки дотримання умов карантинних заходів на території Сокирянської громади, створено мобільну робочу групу у складі представників Сокирянського відділення №1 (м.Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції, Сокирянського управління Головного управління Держпродспоживслужби, Сокирянського сектору Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області, відділу муніципальної інспекції міської ради, а також старост населених пунктів громади.

За результатами здійснених перевірок, у період з 25 по 27 лютого, виявлено 5 порушень та складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення. Власникам та працівникам перевірених закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, а також громадського харчування надано низку рекомендацій щодо дотримання карантинних вимог. Всього, за звітний період, здійснено 79 перевірок, з дев’ятьма десятками осіб проведено роз’яснювальну роботу.

За словами начальника Сокирянського управління Головного управління Держпродспоживслужби Івана Лисого, з початку року обстежено 527 об’єктів, складено 22 протоколи про адміністративне правопорушення, надано 112 пропозицій, щодо усунення виявлених недоліків.

Мобільна робоча група й надалі здійснюватиме відповідну роботу в населених пунктах громади.

Нагадуємо, що з 1 березня на території Чернівецької області діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, який передбачає низку обмежень. Зокрема, заборонено роботу закладів громадського харчування, окрім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос; роботу торгово-розважальних центрів; проведення масових заходів; діяльність ринків.

Також звертаємо увагу, що з 27 лютого на території Сокирянщини діють обмеження, встановлені комісією з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Сокирянської міської ради. Зокрема, заборонено роботу всіх закладів освіти, окрім дошкільної. Роботу продовольчих та непродовольчих магазинів дозволено до 20.00 години, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. Дозволено здійснювати виїзну торгівлю квітами громадянам, які отримали відповідні дозволи.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь