Рятувальники роз’яснюють правила пожежної безпеки в побуті

Дата: 01.03.2021 14:59
Кількість переглядів: 583

 

Як зауважують фахівці Сокирянського сектору управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, незважаючи на постійні застереження щодо обережного поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки в побуті залишається однією з основних причин виникнення пожеж. Проведений аналіз займань, які відбуваються у житловому секторі, свідчить, що найбільш уразливою категорією серед мешканців, з вини яких виникають загорання, є люди похилого віку.

Відтак, 01 березня рятувальники спільно з працівниками Сокирянського територіального центру соціального обслуговування населення відвідали одиноких, непрацездатних громадян в селах Гвіздівці та Ломачинці. Фахівці нагадали поважним мешканцям громади про правила пожежної безпеки в побуті, дотримання яких дозволить уникнути пожежі у власній оселі. Значну увагу під час спілкування приділено роз’ясненню правил експлуатації пічного опалення та дій на випадок пожежі, оскільки в таку хвилину люди часто розгублюються і не знають як діяти.

Додатково рятувальники роздали пам'ятки з основними правилами пожежної безпеки та алгоритмом дій в надзвичайних ситуаціях, які можуть виникнути у житловому секторі.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь