Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 04.03.2021 15:40
Кількість переглядів: 816

 

Для того, аби вирішити нагальні питання, сьогодні, 04 березня, в залі засідань Сокирянської міської ради відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. При першому заступнику міського голови Івану Гангалу, секретарю міської ради Любові Степаненко, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксані Бабій, керуючій справами виконавчого комітету Ауріці Мойсеєнко розглянуто 16 питань, які були винесені на порядок денний.

Серед важливих – проблеми, які стосуються дітей. Зокрема, аби діти не втратили гарантовані державою виплати, члени комісії прийняли рішення про надання маленьким жителям громади статусу дітей позбавлених батьківського піклування. Також вирішено спір між батьками, які проживають окремо, щодо визначення участі батька у вихованні малолітнього сина та встановлення режиму їх спілкування. Виконавчим комітетом надано дозвіл на оформлення договору дарування частини будинку і земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини. Ці питання попередньо були заслухані на засіданні комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській міській раді.

Окрім того, прийнято рішення про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які проживають в сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах та затверджено склад координаційної ради у справах неповнолітніх та з питань охорони дитинства виконавчого комітету міської ради.

Відповідно до звернень громадян, розглянуто і питання про надання дозволу на виїзну торгівлю. Зокрема, у місті Сокиряни та селі Романківці. Виконавчий комітет ухвалив рішення дозволити заявникам здійснювати виїзну торгівлю з 5 по 9 березня, за умови дотримання правил благоустрою визначеної території та карантинних умов.

В ході засідання, за зверненням власника, встановлено режим роботи автозаправної станції та магазину супутніх товарів. Також, ухвалено зміну та присвоєння поштових адрес деяким об’єктам нерухомого майна.

 




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь