Інформація про стан поширення інфекції, спричиненої COVID-19 на території Сокирянщини

Дата: 09.03.2021 13:56
Кількість переглядів: 669

 

Станом на 09 березня 2021 року, в стаціонарних відділеннях Сокирянської лікарні перебуває 52 особи. За останню добу госпіталізовано 4 людини з підозрою на «коронавірус».

Наразі у 30-ти пацієнтів підтвердився діагноз COVID-19, 22 людей очікують результатів ПЛР-тестування. 5 хворих – у важкому стані та потребують постійної дотації кисню. 32 пацієнти – мають проблеми з диханням та періодично використовують кисневі концентратори. 5 людей перебувають в реанімації.

Значно збільшилась кількість хворих, які знаходяться на амбулаторному лікуванні – 55 людей. Серед них: 9 жителів міста Сокиряни, 14 мешканців села Вашківці, 7 людей у Сербичанах, у Коболчині – 5, Кулішівка – 7 осіб, серед них одна дитина, Білоусівка – 5, 3 – у селі Волошкове, у Грубно – 2 людини та по одному мешканцю сіл Ломачинці, Шишківці, Гвіздівці.

Зазначимо, що Чернівецька область, зокрема і Сокирянщина, продовжує перебувати у «червоній зоні» карантину. Найвищий рівень епідемічної небезпеки діятиме, до того часу поки Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні не розгляне показники області щодо захворюваності на COVID-19 та не ухвалить рішення про пом’якшення обмежень.

Просимо усіх жителів Сокирянської громади не нехтувати правилами карантину! Адже чи послаблять обмеження в краї, залежить лише від того, наскільки ретельно громадяни дотримуватимуться обмежень – уникатимуть масових заходів, дотримуватимуться соціальної дистанції в громадських місцях, носитимуть маски та дезінфікуватимуть руки.

Дбайте про своє здоров’я! Не наражайте на небезпеку підступної хвороби ні себе, ні своїх рідних!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь